Plaats uw bedrijf in de schijnwerpers

Word een partner van onze evenementen

De paardensport gaat terug tot de antieke oudheid en is een van de meest gegeerde vrijetijdsbestedingen ter wereld. Talrijke bedrijven hebben dit begrepen en steunen daarom de organisatoren van paardenrennen. De Hippodrome de Wallonie is 70 dagen per jaar actief en is dus de ideale plaats om uw bedrijf in de schijnwerpers te plaatsen en uw communicatie te ontwikkelen rond het spektakel van de rennen! Laat uw klanten genieten van een unieke atmosfeer met gezelligheid, emotie en spanning.

“Onmisbare” partner worden

Ontwikkel uw communicatie verder tijdens een uitzonderlijke dag!

Tijdens onze “niet te missen” dagen*, stellen wij u 3 originele formules voor om uw communicatie te optimaliseren. Deze kunnen gecombineerd worden met onze "Kleine Extra’s”. Ze kunnen aan uw wensen aangepast worden. Aarzel niet met ons contact op te nemen zodat wij samen met u de formule die het best aan uw verwachtingen voldoet kunnen vinden.

* Grand Prix de Wallonie [Grote Prijs van Wallonië] - Finales du Darby [Finales van de Darby] - Grand Prix de la Toussaint [Grote Prijs van Allerheiligen]

“Jaarlijkse” partner worden

Bouw uw reputatie uit, een heel jaar lang…

De Hippodrome de Wallonie geniet van een uitstekende internationale reputatie, zowel bij de professionals als bij de media, en kan daardoor een mediakanaal zo groot als de renbanen bieden.

Het commercieel team

Agnès GOFFIN
ag@hippodromedewallonie.be

Elodie STOCKBROEKX
es@hippodromedewallonie.be

Tél. +32(0)65/31.11.27